kolmapäev, 7. mai 2008

Tegime ära...mitu korda ;)

...see sissekanne pärineb tegelikult 3. maist ja teisest blogimise keskkonnast, aga nüüd me otsustasime oma päevaraamatut ikkagi siin pidama hakata ja kui juba teha siis korralikult...

Niisiis:

3.mai 2008

Täna vabastasime ilusa Paikuse metsa ojaäärsest prügimäest ja Sonja emme tegi oma esimese sissekande Sonja-Pähklikese päevaraamatusse. Blogi ise tegi ta juba 1.mail valmis, aga esimene sissekanne läks nagu natuke aia taha, st kadus ära pildi sisestamise käigus … ja siis kadus pilt ka ära ja siis läks Sonja ema magama.
Sonjale “tehti ka ära” täna (nagu armas Holger armastab ennast väljendada), nii et vist teist korda oma elus jättis ta oma lõunaune ära, sest oli ju vaja kindlasti KOHE tagasi õue mängima pääseda. Ja sel ajal kui emme oli otsustanud maad kaevama hakata, rallis papi koos Mammu ja Mummuga (Marite ja Sonja) mööda aeda ringi.


Ja Sonja leidis uue “liivakasti” kastmispaagi all.


Ja selle lubatud rabarberikoogi sai emme ka täna õhtul veel tehtud… NII ET üks igati tegus päev sai. Ei tea kas Sonjal ja emmel oli nii palju energiat sest eile nägid nad üle pika aja jooga-rahvast? ;).

Pärnu Kontserdimajas avati nimelt Sulevi fotonäitus, minge kindlasti vaatama! (http://sulev.imelaps.ee/sulevalgus/index.php?showimage=85 )

I m e l i n e….

1 kommentaar:

Terje ütles ...

Matahan ka kooki!
Ikkavel tahan!!