neljapäev, 20. august 2009

Sonja 2 aastane

Sonja koos kasvataja Mall´ga.

Sonja 2-aasta sünnipäev langes kokku päevaga, mil peeti tema lasteaia rühmas jõulupidu ja ühe järjekordse miski rota-viiruse variandi levikuga Eestis....mis tähendas, et lasteaeda Sonjat viia ei saanud (rühmas pidu teha ei saanud), aga väheste vaprate tervete lastega olime jõulupeol, kuhu võtsime ka papi-mammi kaasa ja pärast jõulupidu oli kohe ka vähendatud arvu külalistega sünipeva pidu (ehk siis need, kes polnud veel või jälle haiged)


Tordipildi valik oli meil: kas jõuluvana või jõuluvana :). Ei mingit Lottet, päevakorral oli ka Sonja eluaegne lemmik kiisu, aga tingituna lähenevatest jõuludest oli Jõuluvana kõige aktuaalsem tegelane ja Victoria hotelli kondiiter itsitas selle peale, et muidugi teeme jõuluvana :).

Loodame, et 3-aasta sünnipäeval saame teha suure peo ja kõik kutsutud on raudse tervisega ;). Sööge suvel palju marju ja puhake!


Sonja 2-aastaselt rääkis lühikeste lausetega ja enamasti kui ta juba midagi ütles, siis puhtalt. Magas veel mähkmetega. Magama jäädes kodus pidi keegi ta kõrval pikutama ja kätt hoidma - sõna otseses mõttes :). Kaalu ja pikkust me ei tea, sest sel ajal me vabatahtlikult perearstikeskusele ei lähenenud ja kui, siis tegime kiirelt. Aga nii 10 kg kanti peenikesed preilid me olime ja talveriided 80 cm. Vannis käia armastas Sonja 2 aastaselt endiselt ja tavaliselt alla poole tunni ta sealt välja tulema ei nõustunud. Ega pärats poolt tundi ka ei nõustunud :). Endiselt armastab ta magusat ja 3. detsembril tegimegi me esimese visiidi hambaarstile. Istusime toolis ja ajasime artitädiga juttu. Artsitädi näitas mis toredaid asju tal laual on ja kuidas ta nendega suhu vaatab ja siis sai Sonaj veel väikese mänguasja valida ja kutsuti 6 kuu pärast uuesti külla. Kassi ja koera armastab ta ka endiselt. Koer kannatab siiani välja kui Sonja tema juures pesas magada tahab, kass teeb vahel "kätega selgeks" kui Sonja liiga lähedaseks saada tahab.






Kommentaare ei ole: